Over Ons

Wij zijn Wim en Janneke Otten. We hebben een gezin met 4 kinderen, waarvan er nog twee bij ons thuis wonen.

Onze boerderij vind je in een landelijke omgeving in het buitengebied van Hollandscheveld, tussen de dorpen Slagharen, Kerkenveld, Elim en Hollandscheveld. Het is een echte boerderij waar we 2000 gespeende biggen opfokken. Daarnaast hebben we pony’s, konijnen, kippen, eenden, vogels en poezen. In huis hebben we twee lieve kleine hondjes.

Op de boerderij is Wim verantwoordelijk voor de dieren en Janneke is verantwoordelijk voor de zorg.  De zorg is kleinschalig, hierdoor is er directe betrokkenheid bij iedere deelnemer en kan er snel worden ingespeeld op persoonlijke vragen en behoeften.

Wij verlenen zorg vanuit onze Christelijke levensovertuiging. Wij geloven in een God die van ons houdt en voor ons zorgt en die een hoopvolle toekomst voor iedereen heeft.  Wij mogen in Zijn liefde om elkaar heen staan en  voor elkaar zorgen.  We bieden een plek  waar je kunt werken, tot rust kunt komen en ontspannen en waar je je kunt ontwikkelen. Een plek waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en niet om wat je presteert. Samen met jou genieten we van de ruimte, de rust en het boerenleven op het platteland. Dicht bij de natuur op ons eigen erf.